за  РОБОТИКА
       продукти
       хотелиерство
       ценови  листи
       контакти
назад
 
почивна станция "ВИТОША"
Добре дошли в почивна станция ВИТОША!

Предлагаме Ви почивка сред красотата и спокойствието на Западните Родопи. Елате в най-големия курорт с минерални бани в България – Велинград. Тук можете да усетите силата на българската природа и да се възползвате от нейните лечебни свойства.
изглед към хотел "ВИТОША"
Ние ще ви предложим гостоприемство и отлични условия за активна почивка на тялото и душата. Почивната станция се намира в тиха част на курорта и все пак близо до центъра – само 10 минути пеш. Разполага със собствени открити басейни с минерална вода, ресторант и бар, охраняeм паркинг, игрище и тревна площ.
спалня в хотел "ВИТОША" Предлагаме Ви апартаменти и стаи с по две и три легла, със собствен санитарен възел и тераса. Отоплението е централно, а топлата вода – минерална. В красивата градина ще може да починете, докато децата играят на детската площадка. В близост до почивната станция има три минерални бани и закрит плувен басейн.

Околностите на Велинград предлагат изключителни условия за летен и зимен туризъм. На 20 км. от града местността Цигов Чарк ще Ви предложи приятна природа и 800 м. ски писта. Там се намира и язовир Батак, който предоставя отлични условия за любителите на риболова.

За почитателите на зимните спортове на разположение е и местността Юндола на 16 км. от Велинград. Ако предпочитате пешеходния туризъм и красотата на зелената гора, в местността Кладова (1650 м.) на 15 км. от града Ви очаква вила „Кладова”. Може да посетите историческата забележителност крепостта Цепина на 16 км. от Велинград.

За повече информация и резервации ... тук.
Цени на нощувките ... тук.
за да отидете в началната страница щракнете тук